Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гербіцид Оберіг – системний гербіцид для контролю однорічних та багаторічних злакових бурʼянів.
Засіб швидко поглинається та легко переноситься, накопичуючись у вузлах і кореневищах багаторічних злакових бур’янів. Загибель бур’янів настає протягом 7–10 днів.
Основні характеристики:
Діюча речовина: |
хізалофоп-п-етил, 90 г/л |
Препаративна форма: | концентрат емульсії |
Культури: | суниця садова, томати, огірки, морква, цибуля, капуста, цукровий буряк, соняшник, картопля, ріпак, соя, буряки столові та кормові, льон, коноплі, кавун |
Клас токсичності: | III |
Переваги:
- Швидко поглинається бур’янами, що сприяє оперативному контролю;
- Має високу активність при різних температурах;
- Широкий спектр застосування на різних видах культур;
- Ефективно бореться з практично усіма видами однорічних і багаторічних злакових бур’янів;
- Здатний знищувати не лише надземну частину, а й кореневу систему бур’янів, запобігаючи їхньому подальшому росту;
- Не потребує додавання ПАР, оскільки вони вже включені до складу препарату.
Інструкція та особливості застосування:
Обробка виконується під час вегетації культури. Для досягнення максимальної ефективності рекомендовано вносити препарат вранці або ввечері, забезпечуючи рівномірне обприскування. Найоптимальніший період для застосування гербіциду Оберіг — коли однорічні злакові бур’яни мають 1–2 листки, а багаторічні бур’яни досягли висоти 10–15 см і мають від 2–4 листків. В разі сухої спекотної погоди рекомендується збільшити норму витрати препарату Оберіг, оскільки бур’яни перебувають у стресовому стані, що ускладнює проникнення препарату.
Культура | Шкідливі об’єкти | Норма витрати | |
---|---|---|---|
л/га | мл/сотку | ||
Суниця садова, томати, огірки, морква, цибуля, капуста, цукровий буряк, соняшник, картопля, ріпак |
Однорічні злакові (мишій сизий, мишій зелений, куряче просо та ін.) |
0,6-0,9 | 6-9 мл на 3-5 л води |
Багаторічні злакові (пирій повзучий та ін.) |
1,0-1,5 | 10-15 мл на 3-5 л води |
|
У практиці може застосовуватися | |||
Соя, буряки столові та кормові, льон, коноплі, кавун | Однорічні злакові (мишії, просо та ін.) |
0,6-0,9 | 6-9 мл на 3-5 л води |
Багаторічні злакові (пирій повзучий та ін.) |
1,0-1,5 | 10-15 мл на 3-5 л води |